Policajac u Temerinu sredio lažna dokumenta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2017, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac u Temerinu sredio lažna dokumenta

Pripadnici Sektora unutrašnje kontrole MUP-a uhapsili su policijskog službenika Policijske uprave u Novom Sadu M.Đ za koga se sumnje da je, zloupotrebom službenog položaja, za dve osobe od kojih je za jednom bila raspisana poternica, pribavio lažna dokumenta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠEN NOVOSADSKI POLICAJAC: Osumnjičen da je osobama sa poternice sređivao dokumente

Izvor: Kurir, 28.Apr.2017

...Za jednu od tih osoba je bila raspisana poternica, navodi se u saopštenju..- Sumnja se da je on 10 januara 2014, u prostorijama Policijske uprave u Novom Sadu, izvršio provere za muškarca iz Beograda i njegove lične podatke, kao i informaciju da ta osoba nema izdata lična dokumenta u Srbiji,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.