Policajac otimao novac od migranata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Avg.2015, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac otimao novac od migranata

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su policijskog službenika PU za grad Beograd M. K. (1991) zbog osnova sumnje da je izvršio u saizvršilaštvu sa još jednim policijskim službenikom krivično delo razbojništva nad sirijskim državljanima.

Osumnjičeni je 18. avgusta 2015. godine u večernjim satima u Beogradu, prišao oštećenima i pokazavši službenu legitimaciju i pištolj koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je držao ispod jakne, zahtevao je od njih da sve predmete izvade iz džepova, a zatim je od prvog oštećenog oduzeo 1.400 evra, a od drugog 650 evra, kao i lična dokumenta.

Policija radi na identifikaciji drugog osumnjičenog policijskog službenika, dok će M. K. biti priveden nadležnom javnom tužilaštvu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.