Pokušaj krijumčarenja ljudi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jul.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušaj krijumčarenja ljudi

SUBOTICA - Pripadnici policijske uprave u Subotici odredili su zadržavanje za Gabora U. (30) iz Ljutova i Žolta H. (30) iz Subotice zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen prelazak državne granice i krijumčarenje ljudi.

Osumnjičeni Žolt je angažovao Gabora da za iznos od 300 eura prevede dva državljanina R Kine preko državne granice sa R Mađarskom. Krajnja destinacija kineskih državljana trebalo je da bude Italija.

Osumnjičeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su uz odgovarajuću krivičnu prijavu sprovedeni istražnom sudiji Opštinskog suda u Subotici, koji im je nakon saslušanja odredio pritvor do 30 dana, dok su kineski državljani kažnjeni kaznom zatvora od 11 dana.

Protiv osumnjičenog Gabora U. policija je već podnosila krivičnu prijavu zbog istog krivičnog dela.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.