Pokloni za decu stradalih pripadnika MUP-a

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Sep.2018, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokloni za decu stradalih pripadnika MUP-a

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović uručio je danas prigodne poklone deci stradalih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova povodom početka nove školske godine.

Stefanović je istakao u razgovoru sa decom stradalih kolega da se nikada ne sme zaboraviti koliko su njihovi roditelji učinili za našu zemlju i da MUP mora da brine o njihovim porodicama.

"Vaše porodice će uvek imati prioritet. Hoćemo da znate >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da ćemo uvek voditi računa o vama i da su vam vrata MUP-a uvek otvorena, da ovde možete da dođete i kad vam nešto treba, ali i kada samo želite da razgovarate i da se družite" rekao je ministar.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović sa decom stradalih policajaca: Uvek ćemo voditi računa o vama

Izvor: Blic, 01.Sep.2018

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović uručio je danas prigodne poklone deci stradalih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova povodom početka nove školske godine.

Nastavak na Blic...

Stefanović uručio poklone deci stradalih pripadnika MUP

Izvor: N1 televizija, 01.Sep.2018

Ministаr unutrаšnjih poslovа Nebojšа Stefаnović uručio je prigodne poklone deci strаdаlih pripаdnikа ministаrstvа povodom početkа nove školske godine...Stefаnović je istаkаo u rаzgovoru sа decom dа se nikаdа ne sme zаborаviti koliko su njihovi roditelji učinili zа zemlju...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.