Pojačana saobraćajna kontrola u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2020, 19:33

Pojačana saobraćajna kontrola u Novom Sadu

Poslednjih nedelja, vidno je prisustvo saobraćajnih policajaca na ulicama Novog Sada. Oni svakodnevno kontrolišu sve učesnike u saobraćaju, kako bi se poštovao red i ne bi stvarali veliki saobraćajni čepovi.

Jedan od najčešćih prekršaja koji prave vozači automobila u Novom Sadu jeste nepropisno parkiranje u krajnje desnoj kolovoznoj traci, za koje je u poslednjih mesec dana napisano oko 1.000 prekršajnih prijava.

Korišćenje mobilnog telefona u toku vožnje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ne korišćenje sigurnosnog pojasa, prekoračenje i neprilagođena brzina takođe su česti prekršaji koji vozači prave.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.