Pojačan saobraćaj zbog kraj vikenda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2019, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan saobraćaj zbog kraj vikenda

Saobraćaj je Srbije s obzirom na kraj vikenda pojačanog intenziteta na svim glavnim putnim pravcima, posebno na prilazima većih gradova i naseljenih mesta, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

AMSS, međutim, upozorava vozače da iako su vremenski uslovi nešto povoljniji za vožnju nego prethodnih dana, voze opreznije i sporije s obzirom da je vreme oblačno i da su ponegde kolovozi vlažni.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Ni na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji takođe nema dužih zadržavanja, osim, kako je saopštila Uprava granične policije, sem na prelazu Bezdan" s Hrvatskom, na kojem se čeka na izlazu iz zemlje oko 60 min.

Teretna vozila na prelazima Batrovci i Šid, prema Hrvatskoj, čekaju 240 minuta, kod Bačke Palanke 120, a na Horgošu i Kelebiji, ka Mađarskoj, 90, odnosno 60 minuta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Srbiji se danas očekuje pojačan saobraćaj

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Feb.2019

U Srbiji se danas u popodnevnim časovima očekuje pojačan saobraćaj zbog kraja školskog raspusta, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS)...Posle jutarnjeg mraza koji donosi opasnost na svim vlažnim deonicama, tokom dana se očekuju nešto povoljnije vremenske prilike, navodi AMSS...Prema najnovijim...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.