Pojačan saobraćaj na Horgošu i Batrovcima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2019, 08:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan saobraćaj na Horgošu i Batrovcima

Na ulazu u Srbiju na graničnim prelazima Horgoš i Batrovci danas je pojačan saobraćaj, a zadržavanja za putnička vozila kreću se oko 60 minuta, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Međutim, da bi se izašlo iz Mađarske i stiglo do graničnog prelaza Horgoš, navodi RTS, čeka se i do tri sata zbog velikog priliva vozila.

Pogranični organi preporučuju putnicima da tokom ovog vikenda za ulazak u Srbiju koriste manje frekventne prelaze sa Mađarskom, kojih ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << još sedam.

Na graničnom prelazu Gostun sa Crnom Gorom, na izlaz iz Srbije putnička vozila čekaju oko 60 minuta.

Na ostalim prelazima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Auto-put kroz Pomoravlje: Saobraćaj pojačan ali nema gužve

Saobraćaj na međunarodnom auto-putu Beograd - Niš, kroz Pomoravlje, pojačan je od juče popodne ali nema gužve, rečeno je jutros Tanjugu u Odeljenju saobraćajne policije Policijske uprave u Jagodini.

Gotovo tri puta je više vozila na pravcu prema Nišu.

Policija upozorava da su intenzivni radovi na autoputu kod Paraćina i prema Pojatama, i da je potreban oprez.

Mesta izvođenja radova su dobro obeležena i samo se treba pridržavati postavljene signalizacije, kažu oni.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.