Pojačan saobraćaj, ali bez zastoja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2017, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan saobraćaj, ali bez zastoja

Na važnijim putnim pravcima saobraćaj je ovog juta pojačanog inteziteta, ali se odvija bez zastoja, a na deonicama gde su radovi u toku potrebno je prilagoditi vožnju uslovima na putu i posebno obratiti pažnju na bezbednost putara.

Auto-moto savez Srbije upozorava vozače da je pred nama topao dan sa temperaturama koje će se kretati oko 36. podeoka, zbog čega ne treba planirati duža putovanja u najtoplijem delu dana.

"Ukoliko morate, onda vozite oprezno, a na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << svakih 100 do 150 km napravite pauzu u vožnji. Pre puta prekontrolišite ispravnost vozila, a u ovim vrelim danima češće kontrolišite rashladnu tečnost, nivo ulja u motoru i kočnom sistemu, kao i pritisak u gumama", ističe se u saopštenju.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.