Poginuo vozač kod Banatskog Karađorđeva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2012, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo vozač kod Banatskog Karađorđeva

ZRENJANIN -

Vozač Miloš B. (22) iz Banatskog Karađorđeva poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu između tog mesta i Aleksandrova, saopštila je danas zrenjaninska policija.

Policija pretpostavlja da je do nesreće došlo kada je vozač izgubio kontrolu nad svojim automobilom i sleteo sa puta u kanal.

Nesreća se dogodila u nedelju, 23. septembra.

Uviđaj su izvršili istražni sudija Osnovnog suda u Kikindi u prisustvu zamenika osnovnog javnog tužioca iz tog grada i policajci Policijske uprave Zrenjanin.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Troje povređenih u udesu kod Kuršumlije

Izvor: Blic, 24.Sep.2012

Tri osobe su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u selu Mačkovac, u Kuršumliji, izjavila je Tanjugu dežurna doktorka u Hitnoj pomoći u tom gradu Nevena Vučković...Ona je kazala da su zbog ozbiljnosti povreda svi putnici kolima Hitne medicinske pomoći preveženi u Zdravstveni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.