Poginula devojka u Belom potoku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2018, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginula devojka u Belom potoku

Devojka od 24 godine poginula je noćas u prevrtanju automobila usled sudara dva automobila, u 02.20 u ulici General Ždanova, u Belom potoku, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći dr Nada Macura.

Muškarac iz istog automobila je lakše povređen i prevezen na VMA, dok je muškarac iz drugog automobila od oko 40 godina posle ukazane pomoći odbio dalji transport, rekla je Macura.

Protekle noći dogodile su se, pored te, još tri saobraćajne nezgode, u kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su lakše povređene tri osobe.

Macura je rekla da je u 19.04. u Vojvođanskog ulici na kružnom toku na Novom Beogradu, devojka stara 19 godina zadobila lakše povrede i prevezena je na VMA.

U 20.23 na uglu Radničke i Paštrovićeve ulice muškarac od oko 52 godine lakše je povređen u saobraćajnoj nezgodi i prevezen je na VMA.

U 03.28 na autoputu za Zagreb, kod skretanja za aerodrom, muškarac od 63 godine zadobio je lakše povrede i prevezen je na VMA.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.