Počeo sa radom Klub psihičkog zdravlja u Somboru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2020, 14:55

Počeo sa radom "Klub psihičkog zdravlja" u Somboru

Počeo sa radom "Klub psihičkog zdravlja" u Somboru - preventivno-zdravstveni program koji se bavi pružanjem psihosocijalne podrške odraslim osobama, tj.osobama od 30 godina na dalje, i to kroz integrisani koncept aktivnosti i usluga usmeren na očuvanje, zaštitu i unapređenje psihičkog zdravlja.

Učešće u aktivnostima Kluba je besplatno! Rad Kluba psihičkog zdravlja je podržao Grad Sombor! Broj korisnika programa je ograničen!

Tokom realizacije ovog programa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rukovodićemo se preporukama nadležnih vezane za korona virus, vodeći računa o zdravlju svih nas, navodi se u saopštenju Centar za individualni razvoj i unapređenje društva - Psihozon.

S obzirom na aktuelnu situaciju vezanu za korona virus u našoj sredini, za sada nam situacija omogućava da realizujemo individualno psihološko savetovanje i psihoterapijski rad sa korisnicima našeg programa!

Klubu se možete obratiti  ukoliko vam je potrebna pomoć ili podrška vezana za psihološku i sl.problematiku, vezano za poteškoće i dileme u vezi psi. funkcionisanja i sl. Takođe, ukoliko želite da se psihološki razvijate, da budete efikasniji, da bolje upoznate sebe i druge...

Rad je individualan. Individualni rad sa klijentima se realizuje u odnosu na potrebe i problematiku klijenta, uz primenu psiholoških testova, kao značajnih pomoćnih sredstava u radu sa ljudima, i ukjučuje tri besplatna susreta sa stručnjakom, po osobi. Postoji mogućnist nastavka rada, u međusobnom dogovoru obe strane.

Realizaciju dela programa koji se odnosi na grupni rad, tj.koji se odnosi na grupne susrete sa korisnicima: psihološko-kreativne radionice, odnosno, interaktivno-psihološka predavanja, za sada ćemo morati sačekati, iskreno se nadajući da će se situacija vezana za korona virus, i s tim u vezi date preporuke nadležnih, a u vezi okupljanja ljudi - poboljšati, navodi se u saopštenju Psihozona.

Autorka programa "Klub psihičkog zdravlja" je Saša Stojšić, dip.psiholog i integrativni art psihoterapeut/pod supervizijom, koji realizuje sa koleginicama Anamarijom Bošnjak, master psihologom i Jelenom Cimeša, dipl.pedagogom, orijentisane ka prevenciji i psihoterapiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.