Počela obnova puta od hotela Norcev do Banstola

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Avg.2018, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela obnova puta od hotela Norcev do Banstola

Počela je obnova još jednog puta na Fruškoj gori. Reč je o deonici od hotela Norcev na Iriškom vencu, pa sve do Banstola. Rekonstruiše se prvi put posle gotovo 50 godina.

Reč je o deset kilometara puta, za šta je 300 miliona dinara obezbedila Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine.

Radovi bi trebalo da budu završeni do početka naredne godine, ali izvođači ne isključuju mogućnost da to bude i već krajem novembra.

Početkom septembra trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bi da bude završena i obnova puta od Sremskih Karlovaca do Banstola, čime će ovaj deo Fruške gore biti mnogo pristupačniji za turiste, ali i za sve druge, rekao je predsednik Pokrajinske vlade, Igor Mirović.

Za narednu godinu najavio je i rekonstrukciju puteva od Iriškog venca do raskrsnice prema Letenki i Vrdniku.

Reagujući na najnovije stavove pojedinih stručnjaka, da bi trebalo odustati od Fruškogorskog koridora i probijanja tunela kroz planinu, Mirović je rekao da takve paušalne ocene nisu dobre.

Podsetio je na to da na Fruškogorskom koridoru već četiri godine veoma ozbiljno rade brojni stručnjaci i institucije, da se razgovara sa finansijerima i izvođačima radova.

"Neodgovorno je i neozbiljno poništavati njihov trud i mogućnost da jedan veoma važan projekat konačno bude realizovan", smatra predsednik Pokrajinske vlade.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počela obnova dela Grebenskog puta na Fruškoj gori

Izvor: Radio 021, 02.Avg.2018

Počela je obnova deonice Grebenskog puta na Fruškoj gori, od hotela "Norcev" do raskrsnice sa državnim putem IIA-100...Radove sa 304 miliona dinara finansira Uprava za kapitalna ulaganja Vojvodine, a planirano je oko 9,5 kilometara puta bude obnovljeno do kraja ove godine...Pokrajinski premijer Igor...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.