Počela izgradnja vrelovoda za Jugovićevo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Mar.2019, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela izgradnja vrelovoda za Jugovićevo

Razlog gužve koja se od juče stvara na ulicama Novog naselja, jeste to što je zatvoren deo Bulevara Vojvode Stepe, koji kao zaobilaznicu koriste kamioni. Radnici JKP "Novosadska toplana" počeli su sa izgradnjom vrelovodne mreže za naselje Jogovićevo.

Izgradnja toplovoda za jeftine stanove u Jugovićevu, prvi je deo projekta koji se finansira iz budžeta "Novosadske toplane", a predviđeno je da radovi na toj fazi traju do kraja marta.

„Započeli smo radove na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izgradnji 475 metara trase vrelovoda za takozvane „jeftine stanove" za pripadnike snaga bezbednosti u naselju Jugovićevo. Radovi se izvode od Bulevara Vojvode Stepe do samog lokaliteta u Jugovićevu", kaže Ivana Stanimirović, portparolka Novosadske toplane.

Dok radovi ne budu završeni, saobraćaj se sa Bulevara vojvode Stepe prebacuje na Bulevar Jovana Dučića i Ulicu Radomira Raše Radujkova, a rok je 22. mart.

Kako ističu u "Toplani", radovi se odvijaju na nekoliko lokacija u gradu. Takođe, na kraju toplotne sezone u planu je rekonstrukcija dotrajalih deonica vrelovoda i završetak radova u Kineskoj četvrti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.