Pobeda radikala i socijalista u Begeču

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2015, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda radikala i socijalista u Begeču

Na vanrednim izborima za Savet Mesne zajednice Begeč, koji su održani u nedelju 5. jula, zajednička lista Srpske radikalne stranke i Socijalističke partije Srbije odnela je ubedljivu pobedu, saopšteno je iz SRS.

"Svih devet novih članova Saveta Mesne zajednice u Begeču birani su sa liste srpskih radikala i socijalista. Apsolutna pobeda u Begeču i problem koji je vlast u gradu imala sa obezbeđenjem kvoruma, u petak na sednici Skupštine Grada, najava su neminovnih velikih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << političkih promena na predstojećim izborima u gradu i Pokrajini i dolaska srpskih radikala na vlast. Član Srpske radikalne stranke Nikola Živanov je imao duplo veći broj glasova od dosadašnjeg predsednika Saveta Mesne zajednice Begeč i odbornika Srpske napredne stranke u Skupštini Grada Novog Sada Živana Vasića", izjavio je na današnjoj konferenciji za medije Đurađ Jakšić, predsednik Gradskog odbora Srpske radikalne stranke Novi Sad.

Živanov se zahvalio se građanima Begeča na ukazanom poverenju.

"Najveći teret ovih izbora izneli su mladi ljudi koji su listom podržali naše kandidate i jasno stavili do znanja da su Begeču bile preko potrebne promene. Maksimalno ćemo se angažovati da u narednom periodu opravdamo poverenje Begečana i da mesto u kojem živimo učinimo boljim",  istakao je a Živanov.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.