Petrovaradin: Na međunarodnom turniru 500 gimnastičara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2018, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrovaradin: Na međunarodnom turniru 500 gimnastičara

Član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin prisustvovao je svečanom otvaranju 2. Međunarodnog turnira u ritmičkoj gimnastici "Butterfly cup" koji se održava u Sportskom centru Petrovaradin.

"Veoma mi je drago što se ovaj turnir, na kojem učestvuje oko 500 gimnastičarki različitih uzrasta iz 13 zemalja, po drugi put održava u našem gradu. Siguran sam da će se kvalitetom i masovnošću izboriti za prepoznatljivost i da će postati tradicionalan, a Grad >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će ih na tom putu podržati. Uveren sam da ćemo tako, svi zajedno doprineti boljem položaju i promociji ritmičke gimnastike kao ozbiljne, olimpijske sportske discipline", izjavio je Cvjetićanin.

Organizatorka Turnira Diana Gavrilović se zahvalila Gradu i istakla da kapaciteti Sportske hale u Petrovaradinu u potpunosti zadovoljavaju potrebe organizovanja velikog sportskog takmičenja. Ona je izrazila zadovoljstvo zbog velikog odziva takmičara, kao i značajnih trenera, koji su u ovom sportu ostvarili izuzetne rezultate i najavila da će od naredne godine turnir trajati dva dana.

Na turniru koji organizuje Klub ritmičke gimnastike "Sat", učestvuju takmičarke uzrasta od pet do 17 godina, iz Moldavije, Holandije, Grčke, Kipra, Izraela, Rusije, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Republike Češke, Slovačke, Bugarske, Hrvatske i Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.