Pavličić: Formirati lokalne policije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Feb.2012, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavličić: Formirati lokalne policije

NOVI SAD -

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić ocenio je da je neophodno dati veće nadležnosti gradovima nad policijom, radi veće bezbednosti lokalnih samouprava.

On je rekao da je sasvim realno da formiranje lokalne policije bude predmet reforme državnih sistema koji, kako je ocenio, očigledno imaju nedostatke.

"Pitanja od lokalnog značaja uvek je lakše rešavati na lokalu", rekao je Pavličić za današnji novosadski Dnevnik.

On je dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da pitanja koja su od nacionalnog značaja u oblasti bezbednosti treba da ostanu na višim nivoima.

Pavličić je ocenio i da bi veće nadležnosti grada u tom pogledu obezbedile i jači uticaj lokalne vlasti na rad pojedinih službi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.