Pančevo: Najbrojnija eko regata do sada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Avg.2017, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pančevo: Najbrojnija eko regata do sada

Ove godine eko regata imala je najviše učesnika. Prijavljeno je oko 35 plovila od kojih je većina pošla iz Pančeva, a ostali su se pridružili u Jabuci, prvoj tački pristajanja na predviđenoj maršuti. Tu je planirano da se predaju i prve količine otpada prikupljenog u vodi i priobalju Tamiša.

Plovilo se ka Glogonju, Sefkerinu i Opovu gde je planiran glavni program: obilazak galerije Jovan Popović, sportske aktivnosti i zabavno-umetnički program u čardi.

Zaštita >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prirode, dobar provod i druženje tokom tri dana koliko traje regata razlozi su što mnogi ljubitelji reke iz Pančeva, Beograda, Kovina i okolnih mesta rado u njoj učestvuju.

Od kako je pre osam godina prvi put krenula eko regata, posla za učesnike sve je manje jer je Tamiš čistiji bar kada je u pitanju plastična ambalaža.

U svim mestima gde se pristaje učesnici regate odlažu sakupljenu plutajuću ambalažu, a za one najvrednije i ove godine predviđena su specijalna priznanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.