Paketići deci korisnika narodne kuhinje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Dec.2018, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paketići deci korisnika narodne kuhinje

Akcija Crvenog krsta, pod nazivom "Jedan paketić, mnogo ljubavi", realizuje se i ove godine pred novogodišnje i božićne praznike. Svi mališani koji su korisnici narodne kuhinje, imali su priliku da osim poklona, porazgovaraju i sa Deda Mrazom.

I ove godine, Crveni krst Novog Sada i Gradska uprava za socijalnu zaštitu i brigu o porodici i deci, organizovali su podelu oko 150 paketića za decu korisnika narodne kuhinje.

"Naša je želja da naše mališane obradujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pred Novu godinu i da im ulepšamo novogodišnje i božićne praznike, da se lepo i osećaju", kaže Tihomir Nikolić, član gradskog veća za socijalnu i dečiju zaštitu.

Prilikom podele paketića, volonteri se oblače u kostime Deda Mraza i dobre vile i prave zanimljiv program za mališane, kako bi im dodatno izmamili osmehe.

Ovim gestom deca iz socijalno ugroženih porodica, osim poruke da nisu zaboravljena, osetila su i radost novogodišnjih praznika. Pored toga, u Crvenom krstu ističu da će biti aktivni i dalje tokom praznika i da su za sve korisnike obezbeđeni lanč paketi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.