PA: Tribina “Bezbednost dece i mladih u radu sa mladima”

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jan.2015, 04:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PA: Tribina “Bezbednost dece i mladih u radu sa mladima”

Dom omladine Pančevo u ponedeljak 12. januara, sa početkom u 12 časova, organizuje tribinu "Bezbednost dece i mladih u radu sa mladima - uvođenje standarda u radu", koja će se održati u maloj svečanoj sali Gradske uprave Pančeva.

Tribina ima za cilj da podstakne i podrži napore da se uvedu standardi u radu ustanova čiji je osnivač Grad, kao i u radu organizacija mladih i za mlade, kako bi se teme zlostavljanja, zanemarivanja i uopšte bezbednosti mladih tretirale na pravi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << način i adekvatno se reagovalo na njih.

Tokom razgovora razmeniće se i iskustva u donošenju Pravilnika o bezbednosti dece i mladih, a predviđeno je učešće predstavnika Doma omladine Pančevo, Centra za omladinski rad iz Novog Sada, kao i predstavnika ustanova socijalne zaštite i kulture, najavili su organizatori.

Projekat “Bezbednost dece i mladih u radu sa mladima – uvođenje standarada u radu” podržan je od strane Grada Pančeva, na gradskom konkursu u oblasti socijalne zaštite. Nosila projekta je Dom omladine Pančevo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.