Ove godine Deda Mraz dolazi vozom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Dec.2018, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove godine Deda Mraz dolazi vozom

Zbog velikog interesovanja Železnice Srbije i ovog decembra organizuju prednovogodišnje vožnje sa Deda Mrazom, u sklopu kojih su i predviđeni paketići za decu, kao najbolja moguća priprema za predstojeće praznike.

Prednovogodišnje vožnje vozom sa Deda Mrazom idealna su prilika za druženje i neuobičajenu zabavu, a kako deca kažu i za proveru da li Deda Mraz zaista postoji.

"Ove godine Deda Mraz dolazi vozom. Napadao je jako velik sneg pa on ne može sankama. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vozić će ići do stanice "Beška". Za to vreme će dva Deda Mraza da animiraju decu i da im podele paketiće. U povratku malo zabave, pesme, nadam se da će biti svi zadovoljni", kazao je Zoran Vidaković, Železnice Srbije.

Vožnje sa Deda Mrazom planirane su za svaki vikend do kraja meseca sa polaskom u 12:58 sa glavne železničke stanice u Novom Sadu, a zbog velikog interesovanja vožnji će biti i naredna dva petka, u isto vreme.

Iz Železnica Srbije naglašavaju da bi ova akcija trebalo da postane i tradicija, a deca su saglasna u tome da bi volela da vide Deda Mraza i u nekim nekonvenionalnim ulogama kao što je ona kada on danas bude delio paketiće baš u vozu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.