Otvoren konkurs za zakup objekata na Štrandu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2020, 09:47

Otvoren konkurs za zakup objekata na Štrandu

Nadzorni odbor novosadskog "Gradskog zelenila" raspisao je oglas o davanju u zakup poslovnih objekata na kupalištu Štrand.

"Objekti koji se daju u zakup se nalaze na atraktivnim pozicijama na plaži i do sada su bili među omiljenim mestima za posetioce plaže. Ovim putem pozivamo zainteresovane ugostitelje da dostave ponude. Rok za dostavu ponuda je 1. jun 2020. godine do 10,00 časova, bez obzira na način dostave, a otvaranje ponuda je javno i biće održano istog dana", saopštili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su iz "Gradskog zelenila".

Ceo tekst oglasa moguće je pročitati na zvaničnoj internet stranici Zelenila www.zelenilo.com, a zainteresovani ponuđači informacije mogu da dobiju i telefonom na broj 021/21-00-286 i 021/455-719

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Konkurs za zakup poslovnih objekata na Štrandu

Izvor: NoviSad.com, 23.Maj.2020

Nadzorni odbor novosadskog JKP „Gradsko zelenilo“ raspisao je oglas o davanju u zakup poslovnih objekata na kupalištu Štrand. Kako se navodi u saopštenju,..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.