Otvoren konkurs Mladi Eko-reporteri

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Mar.2016, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren konkurs "Mladi Eko-reporteri"

Udruženje "Ambasadori održivog razvoja i životne sredine" i kompanija Vip mobile otvorili su konkurs u okviru međunarodnog programa Mladi Eko-reporteri, za članak fotografiju ili video u oblasti zaštite životne sredine. Prijava radova je do 15. aprila.

Program Mladi Eko-reporteri (Young Reporters for the Environment – YRE) se sprovodi u više od 30 zemalja širom sveta i koordinisan je od strane Fondacije za edukaciju u oblasti životne sredine (Foundation for Environmental >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Education - FEE).

Konkurs je otvoren za učesnike i učesnice od 11 do 21 godine koji istražuju pitanja i probleme zaštite životne sredine i izveštavaju o njima kroz pisani, fotografski ili video zapis, navodi se u pozivu.

Mladi mogu da učestvuju samostalno ili preko svojih škola, fakulteta, univerziteta ili omladinske grupe. Eko-reporteri mogu da prijave više od jednog tipa rada i mogu da rade individualno ili u grupama.

Radovi će biti ocenjivani prema uzrasnim kategorijama - od 11 do 14 godina, od 15 do 18 godina i od 19 do 21 godine, a za najbolje obezbeđene su i nagrade.

Zainteresovani za učešće prvo treba da se prijave za program Mladi Eko-reporteri, a zatim će im biti omogućen pristup formularu za prijavu radova.

Detaljnije informacije o konkursu mogu se pronaći u Uputstvu, a o samom programu i radovima u Priručniku za učenike, studente i mentore.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.