Otvaranje prvog digitalnog Sajma preduzetništva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2021, 12:13

Otvaranje prvog digitalnog Sajma preduzetništva

U četvrtak, 22. aprila, s početkom u 9.30 časova, u Kongresnom centru ,,Master” Novosadskog sajma, biće otvoren onlajn Sajam preduzetništva Vojvodine.

Sajam će otvoriti pokrajinski sekretar za privredu i turizam dr Nenad Ivanišević, a na otvaranju će se obratiti predsednik Privredne komore Vojvodine Boško Vučurević i generalni direktor Novosadskog sajma mr Slobodan Cvetković.

Kompletan sadržaj Sajma, koji se održava 22. i 23. aprila, dostupan je na platformi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << www.expoonline.rs.

Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam i Novosadski sajam kreirali su ovu manifestaciju u virtuelnom okruženju sa ciljem da se privrednici upoznaju, uspostave kontakt, razmene ideje, ugovore poslove, pronađu potencijalne investitore, korisnike, distributere, inovatore. Ovo je i prilika da se dobiju informacije o aktuelnim konkursima i merama Pokrajinske vlade, kao i fondovima namenjenim za pomoć mikro, malim i srednjim preduzećima.

Predstaviće se oko četrdeset izlagača iz različitih sektora privrede u okviru osam panela.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ivanišević: Gradimo mostove za kraj epidemije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2021, 10:47

U Kongresnom centru "Master" Novosadskog sajma otvoren je onlajn Sajam preduzetništva Vojvodine, na kojem učestvuje oko četrdeset izlagača iz različitih sektora privrede u okviru osam panela...Virtuelni sajam preduzetništva kreirali su Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam i Novosadski...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.