Osumnjičeni za preprodaju oružja u Srbobranu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jun.2020, 15:57

Osumnjičeni za preprodaju oružja u Srbobranu

Pripadnici MUP u Novom Sadu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivične prijave protiv dve osobe iz okoline Novog Sada, zbog postojanja osnovane sumnje da su učinili krivično delo nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija.

Kako se objašnjava u saopštenju MUP, policija je u Srbobranu, u automobilu kojim su se vozili osumnjičeni, pronašla automatsku pušku i 25 metaka.

Prema navodima MUP, osumnjičeni su ovo oružje krenuli da prodaju.

Pretresom stana jednog od njih, policija je pronašla još jednu rasklopljenu pušku, dva prazna okvira i 287 komada municije, ukazuje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

FOTO: Pokušali da preprodaju nelegalno oružje

Izvor: Radio 021, 26.Jun.2020

Novosadska policija je po nalogu nadležnog tužilaštva, podnela krivične prijave protiv dve osobe iz okoline Novog Sada, zbog sumnje da su učinili krivično delo nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija...Kako se objašnjava u saopštenju MUP, policija...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.