Osmorka krijumčarila migrante

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2017, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osmorka krijumčarila migrante

Služba za borbu protiv organizovanog kriminala uhapsila je danas osmočlanu organizovanu kriminalnu grupu koja je osumnjičena da se u dužem periodu bavila trgovinom ljudima, odnosno krijumčarila ilegalne migranate, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Stefanović je rekao da se osumnjičeni terete da su od granice Srbije sa Bugarskom do Beograda, a zatim ka zemljama Evropske unije prebacili oko 200 ilegalnih migranata.

"Uhapšeno je osam >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << osoba, a za dve osobe raspisana je potraga", rekao je ministar.

On je objasnio da je grupa u kontakt sa migrantima stupala preko državljanina Avganistana koji se nalazi u Beogradu.

"Članovi se sumnjiče da su uzimali oko 250 evra po jednom ilegalnom migrantu za tranzit i smeštaj", rekao je Stefanović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.