Optužnica za osumnjičene za seks trefiking

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Avg.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optužnica za osumnjičene za seks trefiking

KIKINDA - Pogranična policija iz Kikinde u saradnji sa policijom iz Kanjiže podnela je danas krivičnu prijavu protiv šest osoba iz Subotice osumnjičenih za trgovinu ljudima.

Osumnjičenima D.P. (26), D.P. (23), R.P.(42), M.N.(32), I.P.(22) i T.K. (22) određena je mera zadržavanja nakon čega će biti predati istražnom sudiji Okružnog suda u Subotici.

Kako se navodi, osumnjičena grupa je dvadesetjednogodišnju devojku, uz upotrebu sile i pretnje, u periodu od tri godine vrbovala, navodila i podsticala na vršenje prostitucije i druge vrste seksualne eksploatacije na području opština Subotice i Novog Sada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tri godine prisiljavali devojku da se bavi prostitucijom

Izvor: Blic, 21.Avg.2008, 11:37

Pogranična policija iz Kikinde podnela je, u saradnji sa policijom iz Kanjiže, krivičnu prijavu protiv šest osoba iz Subotice osumnjičenih za trgovinu ljudima.....Osumnjičenima D.P. (26), D.P. (23), R.P. (42), M.N. (32), I.P. (22) i T.K. (22) određena je mera zadržavanja nakon čega će biti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.