Oklahoma bolja od Hjustona, Boston slavio

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2017, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oklahoma bolja od Hjustona, Boston slavio

Košarkaši Oklahome smanjili su na 2:1 u plej-ofu NBA lige protiv Hjustona, posto su jutros u trećem mecu četvrtfinalne serije slavili 115:113.

Rasel Vestbruk je upisao novi tribl dabl - 32 poena, 13 skokova i 11 asistencija, dok je sa druge strane Džejms Harden ubacio 44 poena, uz promasenu trojku za pobedu.

Na 2:1 smanjio je i Boston, koji je slavio u Čikagu 104:87, dok su LA KLipersi napravili "brejk" protiv Jute i pobedom 111:106 poveli 2:1.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Užasne vesti za Kliperse

Izvor: Sportske.net, 22.Apr.2017

Sezona je završena za jednog od noslaca ekipe Doka Riversa...Klipersi su sinoć brejkom na gostovanju u Solt Lejk Sitiju vratili prednost domaćeg terena , ali su pobedu skupo platili, ostali su bez Blejka Grifina...Sjajni atleta je doživeo povredu stopala u ranoj fazi meča i neće se vraćati na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.