Od korone preminula još dva pacijenta u Novom Pazaru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Apr.2021, 10:34

Od korone preminula još dva pacijenta u Novom Pazaru

Prema podacima lokalnog Štaba za vanredne situacije u Novom Pazaru su u protekla 24 sata hospitalizovane 22 osobe, dok je 26 pacijenata otpušteno kući.

Na respiratorima se nalaze tri, na kiseoničkoj potpori četiri, a dva pacijenta su preminula usled posledica infekcije korona virusom, prenosi Indeksonline.rs.

Ukupan broj pregleda u Kovid ambulanti Doma zdravlja Novi Pazar je 227, od čega su 76 prvih i 151 kontrolni pregled.

U Domu zdravlja urađeno je 69 brzih antigenskih testova iz brisa nosa, od čega je 14 pozitivno, a urađena su i 53 PCR testa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Novi Pazar: Od korone preminula još dva pacijenta

Izvor: SandzakPress.net, 14.Apr.2021

Prema podacima lokalnog Štaba za vanredne situacije u Novom Pazaru su u protekla 24 sata hospitalizovane 22 osobe, dok je 26 pacijenata otpušteno kući. Na respiratorima se nalaze tri, na kiseoničkoj potpori četiri, a dva pacijenta su preminula usled posledica infekcije korona virusom. Ukupan broj...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.