Očekuju nas kiša i susnežica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2018, 01:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očekuju nas kiša i susnežica

U toku noći na jugu i istoku Srbije u nižim predelima mestimično se očekuje stvaranje snežnog pokrivača visine oko pet centimetara za 12 sati, lokalno i do 10 cm, a na planinama i više, upozorio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Vojvodini se očekuju mešovite padavine, kiša i sneg.

RHMZ upozorava i da se u noći ponedeljak na utorak kratkotrajno očekuje kiša koja će se lediti na tlu. U Timočkoj Krajini kiša se može lediti na tlu i duže tokom prepodneva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Uz ovakve vremenske neprilike, narednih danas se u nekim delovima Srbije očekuje i olujni vetar.

Sutra i u sredu ujutro i pre podne, u košavskom području i na planinama duvaće jak i olujni južni i jugoistočni vetar, na jugu Banata sa udarima jačim od 24 m/s.

Vetar uglavnom slab, promenljivog smera.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.