Obično, a vrhunski: Gimnastičarka Tamara Obradović

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2016, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obično, a vrhunski: Gimnastičarka Tamara Obradović

Na prvom programu Radio televizije Vojvodine u subotu 27. februara biće emitovana nova emisija iz serijala "Obično, a vrhunski" u kojoj će se predstaviti ritmička gimnastičarka Tamara Obradović. Emisija počinje u 9.23 časova.

Tamara Obradović ima 14 godina i bavi se ritmičkom gimnastikom u klubu „Tim" u Beogradu. Prema rečima njenog trenera, Tamare Baltić, radi se o izuzetno talentovanoj devojci, koju krase gracioznost i velika upornost.

Prošle godine Tamara >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je sa reprezentacijom učestvovala na Evropskim igrama, a na Apsolutnom prvenstvu Srbije osvojila je zlatnu medalu u vežbama sa loptom, čunjevima i ekipno. Želja joj je da ove godine ode na Evropsko prvenstvo i osvoji medalju.

Urednica i autorka emisije je Eva Bokan.

Emisija će moći da se pogleda i na odloženo gledanje, na sajtu Radio televizije Vojvodine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.