Novosađanka u kosi sakrila heroin dilera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jan.2018, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosađanka u kosi sakrila heroin dilera

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su D.S. (68) iz Novog Sada i G. R. (49) iz Beograda, zbog osnovane sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Krivična prijava biće podneta i protiv tridesetdvogodišnje Novosađanke, zbog sumnje da je bila saizvršilac u ovom krivičnom delu.

Sumnja se da je D. S. kupio od G. R. 83 grama heroina, radi dalje preprodaje.

Tu drogu policija je pronašla >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sakrivenu u kosi saputnice D. S, u automobilu koji je zaustavljen na autoputu Novi Sad-Beograd.

D. S. i G. R. određeno je zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti dovedeni na saslušanje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Begeč: Prijava zbog trgovine duvanom i alkoholom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jan.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneće krivičnu prijavu protiv dvojice meštana Begeča, osumnjičenih za nedozvoljen promet akciznih proizvoda...Pretresom njihovih kuća, pronađeno je ukupno 17 kilograma rezanog duvana i alkoholno piće sa falsifikovanim akciznim markicama...Zaplenjena...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Krila heroin u kosi

Izvor: Radio 021, 19.Jan.2018

Novosadska policija je na autoputu uhapsila D.S. (68) iz Novog Sada i G.R. (49) iz Beograda, zbog sumnje da su dilovali drogu...U saopštenju novosadske policije navodi se da će krivična prijava biti podneta i protiv tridesetdvogodišnje Novosađanke, zbog sumnje da je bila saizvršilac u ovom krivičnom...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.