Novosađanima Exit omiljeni kulturni događaj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Feb.2016, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosađanima Exit omiljeni kulturni događaj

Najveći broj Novosađana izjasnio se da im je Muzički festival Exit najomiljeniji kulturni događaj u Novom Sadu u istraživanju koje je sprovela Agencija "Ninamedia" na temu kulturnih događaja u Novom Sadu.

Kako se navodi u saopštenju te agencije četvrtina Novosađana, odnosno njih 23,4 odsto navelo je Exit kao omiljen kulturni događaj u gradu.

Drugo mesto u tom istraživanju zauzele su "Zmajeve dečje igre" za koje je 18,6 odsto ispitanika reklo da im je omiljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kulturni događaj, dok je treće mesto sa 14,9 glasova pripalo Festivalu uličnih svirača.

"Na listi najomiljenijih manifestacija u Novom Sadu našao se i Poljoprivredni sajam sa 10,5 odsto glasova ispitanika, a visoko na toj listi je i Sterijino pozorje koje je omiljeni kulturni događaj za 6,2 odsto Novosađana", kaže se u saopštenju.

Dve trećine žitelja Novog Sada izjasnilo se da je zadovoljno brojem kulturnih manifestacija u gradu o čemu svedoči i prosečna ocena koju su dali za raznovrsnost kulturnog programa, na skali od 1 do 5, a koja iznosi 3,7.

Navedeno istraživanje sprovedeno je metodom telefonske ankete na uzorku od 1.200 građana Novog Sada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.