Novosađani prikupili 2,5 tone pomoći za migrante

Izvor: Blic, 25.Avg.2015, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosađani prikupili 2,5 tone pomoći za migrante

Građanski pokret “Svi zajedno” je u akciji “Svi smo ljudi - budi čovek”, za samo sedam dana u Novom Sadu prikupio 2,5 tona humanitarne pomoći namenjene migrantima koji borave u Srbiji, saopštio je danas taj pokret.

Pokret apeluje da Novosađani nastave dobar odziv ovoj akciji, kao i da u budućoj pomoći bude prikupljeno što više vode za piće, konzervirane hrane, sredstava za higijenu i ćebadi.

Akcija Građanskog pokreta za prikupljanje pomoći migrantima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trajaće do 1. septembra.

Informacije o mestima na kojim Novosađani mogu odneti pomoć za migrante mogu se dobiti posredstvom mejla info@svi-zajedno.com ili pozivom na broj telefona 060/1619-224.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.