Novogodišnja dečja predstava Kulturnog centra Sombor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Dec.2019, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnja dečja predstava Kulturnog centra Sombor

Da od svojih snova nikada ne treba odustajati, pokazaće vam hrabri Sneško i njegova družina u edukativnoj i zabavnoj novogodišnjoj predstavi "Avanture hrabrog Sneška" u petak, 28. decembra u 12 časova u Svečanoj sali Gradske kuće u Somboru. 

I ove Nove godine Sneško će ostati sam. Njegova drugarica Ružica i njen brat Toma odlaze na zimovanje, a on više ne želi da po ko zna koji put praznik provede sam i zato odlučuje da pronađe pravog prijatelja sa kojim će proslaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ovaj veseli dan.

I, avantura je počela. Na svom putu prvo nailazi na patuljka Žileta i vilu Stelu, koji su oduševljeni što ga vide, jer je on za njih prava legenda. Sneško je bio iznenađen, jer nije znao da je toliko popularan. Nenaviknut na slavu, kao i na konstantnu prepirku između Žileta i Stele, on odlučuje da pronađe pogodnije prijatelje za proslavu. U tom traganju prvo naleće na Deda Mraza, ali...

Cena ulaznice je 200 dinara i prodavaće se na ulazu.

Tekst i režija: Bojan Lojković

Glumci: Dara Rančić, Mirko Jokić, Lazar Nikolić i Nikola Pavlović

Muzika i tekstovi: Aleksandar Pipović i Bojan Lojković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.