Novi semafor na Bulevaru kralja Petra Prvog

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Sep.2019, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi semafor na Bulevaru kralja Petra Prvog

Novopostavljeni semafor na pešačkom prelazu na Bulevaru kralja Petra Prvog, u blizini Mašinske škole, počeo je redovno da radi.

Taj semafor je od 6. septembra bio na žutom treptaču. Novopostavljeni semafor radi u detektorskom režimu, što znači da pešaci pritiskom na taster mogu uključiti zeleno svetlo. Novosađani kažu da je semafor na tom bulevaru bio neophodan.

Postavljeni su i displeji koji odbrojavaju vreme trajanja crvenog i zelenog svetla. Taj semafor >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << radi u koordinaciji sa semaforom na raskrsnici sa Gagarinovom ulicom, što će omogućiti brži protok saobraćaja na Bulevaru kralja Petra I, navode iz Gradske uprave za zemljište i investicije. Postojeće razdelno ostrvo je srušeno i izgrađeno je novo koje se prostire u dužini od 170 metara. Uveden je biciklistički prelaz, a za potrebe bezbednog kretanja slepih i slabovidih lica postavljene su ploče upozorenja i ploča vodilja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.