Novi Slankamen dobija veliki rezervoar za vodu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Feb.2023, 12:16

Novi Slankamen dobija veliki rezervoar za vodu

U Novom Slankamenu završena je izgradnja rezervoara od 270 kubnih metara za vodu koji će doprineti kvalitetnom vodosnabdevanju meštana ovog naselja inđijske opštine.

Inđijski vodovod nastavlja se poboljšanjem kvaliteta vodosnabdevanja u naseljenim mestima opštine Inđija,pa će tako i svi meštani Novog Slankamena izgradnjom ovog rezervoara dobiti bolje i kvalitetnije vodosnabdevanje.

Armirano-betonski rezervoar je kapaciteta 270 kubnih metara, poseduje adekvatnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pumpnu stanicu i izvršeni su svi elektro-mašinski i hidro radovima.Takođe je izgrađeno 6 kilometara vodovodne mreže sa svim pripadajućim hidrantima i distributivnim šahtovima.

Puštanje u rad biće nakon izgradnje stubne trafostanice koje je u toku i koje se očekuje za mesec dana tvrde nadležni

Armirano-betonski rezervoar je kapaciteta 270 kubnih metara, poseduje adekvatnu pumpnu stanicu i izvršeni su svi elektro-mašinski i hidro radovi.

Takođe je izgrađeno 6 kilometara vodovodne mreže sa svim pripadajućim hidrantima i distributivnim šahtovima.

Puštanje u rad biće nakon izgradnje stubne trafostanice, koje je u toku, i koje se očekuje za mesec dana, tvrde nadležni.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.