Novi Sad prodaje zgradu Radničkog univerziteta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2020, 08:52

Novi Sad prodaje zgradu Radničkog univerziteta

Gradsko veće Novog Sada doneo je odluku o prodaji zgrade na 15 spratova u ulici Vojvođanske brigade 7, objavljeno je u gradskom Službenom listu.

Zgrada ima 13 spratova, prizemlje i podrum, a prodavaće se sa pridajućim gradskim građevinskim zemljištem, a radi se o objektu radničkog univerziteta koja godinama nije u funkciji posle požara.

Nekretnina će biti prodavana kroz postupak javnog nadmetanja, odnosno prikupljanjem pisanih ponuda, a prodaju će sprovoditi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << posebno formirana komisija.

Cena nepokretnosti u javnoj svojini Grada Novog Sada biće utvrđena polazeći od tržišne vrednosti koja će biti utvrđena u skladu sa propisima, navodi se u odluci.

Gradsko pravobranilaštvo će u postupku prodaje dati svoje mišljenje, a novac od prodaje višespratnice biće uplaćen u gradski budžet.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Novi Sad prodaje zgradu radničkog univerziteta

Izvor: B92, 21.Maj.2020

Novi Sad -- Gradsko veće Novog Sada donelo je odluku o prodaji zgrade na 15 spratova u ulici Vojvođanske brigade 7, objavljeno je u gradskom Službenom listu...Zgrada ima 13 spratova, prizemlje i podrum, a prodavaće se sa pridajućim gradskim građevinskim zemljištem, a radi se o objektu radničkog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.