Novi Sad domaćin internacionalnog borilačkog kampa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2022, 20:49

Novi Sad domaćin internacionalnog borilačkog kampa

Novi Sad je tokom cele tekuće nedelje domaćin svojеvrsnog internacionalnog borilačkog kampa. Treninzi se održavaju dva puta dnevno na Spensu.

Međunarodni borilački kamp u potpunosti opravdava taj naziv s obzirom da je Novi Sad tokom ove nedelje domaćin za 44 borca iz čak jedanaest zemalja, kako istočne i srednje Evrope, tako i regiona.

Manifestacija pod zvaničnim nazivom Ronin Carnejdž Global održava se po 12. put. Broj učesnika bi bio i veći, ali aktuelna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << epidemiološka situacija to nije dozvolila.

Glavna svrha je da se borci iz boksa, kik boksa i tajlandskog boksa kroz ovakvo okupljanje na početku godine pripreme za naredne izazove koji ih očekuju u nastavku 2022. Pored Miše Bačulova, treninge vodi i Daria Albers iz Poljske koja tokom priprema pored fizičkog, dosta polaže i na mentalnom pristupu. Ovom borilačkom kampu prisustvuje po sedmi put.

Kamp traje do kraja nedelje, a pored zimskog, Ronin global tim organizuje i još jedno okupljanje boraca koje se održava krajem leta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.