Novi Sad: Sonjina otvorena vrata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Nov.2015, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad: "Sonjina otvorena vrata"

Akademsko kulturno-umetničko društvo "Sonja Marinković" danas u 20 časova, u klubu "Akademac" u Novom Sadu, organizuje prva "Sonjina otvorena vrata" u ovoj sezoni.

Poziv je otvoren za sve koji žele da osete deo atmosfere sa proba sekcija AKUD-a, kao i one koji su zainteresovani da se uključe u rad društva, kaže se u pozivu.

Večeras će mladi novosađani i novosađanke moći da uživaju u muzici i pesmi Omladinskog narodnog orkestra, kojim rukovodi Florijan Balaž, i Mešovitog hora, kojim diriguje Dunja Deurić.

Klub "Akademac" nalazi se u ulici Vladimira Perića Valtera 3 u Novom Sadu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prva "Otvorena vrata" u AKUD "Sonja Marinković"

Izvor: NoviSad.com, 11.Nov.2015

Akademsko kulturno-umetničko društvo "Sonja Marinković" večeras od 20 sati u klubu "Akademac" organizuje "Prva Sonjina otvorena vrata". Poziv za "Sonjina otvorena vrata..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.