Novi Sad - Gas: Dva dana za izmirenje dugova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Mar.2013, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad - Gas: Dva dana za izmirenje dugova

NOVI SAD -

Nekoliko Novosađana koji se greju na gas javilo se redakciji Razglednica sa pritužbom da su ovih dana dobili obaveštenje da će biti isključeni sa distributivne mreže ukoliko ne izmire svoja dugovanja, a preduzeće Novi Sad - Gas za to im je dalo rok od samo dva dana.

U tom preduzeću ističu da su, s obzirom na to da se bliži kraj grejne sezone, primorani da primene tu meru kako bi opomenuli potrošače da izmire dug.

S druge strane, u Asocijaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << potrošača Srbije ističu da bi u našoj zemlji trebalo aktivnije da se pristupi definisanju ugovornih prava i obaveza davalaca usluga.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.