Nova vladajuća koalicija u Bačkoj Palanci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova vladajuća koalicija u Bačkoj Palanci

BAČKA PALANKA - Predstavnici Opštinskih odbora DS, G 17 plus, koalicije SPS-PUPS-PSS, DSS-a i Slovačke narodne partije potpisali su danas u Bačkoj Palanci koalicioni sporazum o formiranju nove skupštinske većine sa 24 od ukupno 42 odbornika u lokalnom paralamentu te vojvođanske opštine.

Već na prvom narednom redovnom zasedanju 18 odbornika SRS-a koja je predvodila dosadašnju vladajuću koaliciju sa još četiri odbornika SPS-PUPS-PSS, tri iz DSS-a i jednim iz Slovačke >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << narodne partije, a koji su tu koaliciju napustili, prelazi u opozicione klupe.

Nova skupštinska većina formirana je sa ciljem efikasnijeg razvoja, uspostavljanjem boljih veza sa pokrajinskim i republičkim fondovima, zapisano je u sporazumu novih koalicionih partnera.

Formiranje nove skupštinske većine istovremeno znači i promene na čelnim funkcijama u opštini a verovatno i na funkcijama direktora, predsednika i članova upravnih odbora u nekim javnim preduzećima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Formirana nova vladajuća koalicija

Izvor: Kurir, 18.Okt.2008

BAČKA PALANKA,18. oktobra (Tanjug) - Predstavnici Opštinskih odbora DS, G 17 plus, koalicije SPS-PUPS-PŠ, D S S-a i Slovačke narodne partije potpisali su danas u Bačkoj Palanci koalicioni sporazum o formiranju nove skupštinske većine sa 24 od ukupno 42 odbornika u lokalnom paralamentu te vojvođanske...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.