Nova gradska vlast, ipak, s Majom?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova gradska vlast, ipak, s Majom?

NOVI SAD - Demokratska stranka pokušava da privoli LSV da pristane na to da predstavnici Grupe građana "Maja Gojković" učestvuju u gradskoj vlasti. Prema tom sporazumu, Grupa građana bi zadržala mesto direktora "Informatike", na kome se trenutno nalazi Zoran Delić. Demokrate su ranije najavile da će početi pregovore sa svima, osim sa radikalima, kada predaju listu odbornika.

Rok za predaju imena predstavnika stranaka u novosadskoj Skupštini ističe >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u petak krajem dana zbog toga što su konačni rezultati izbora dostavljeni strankama dan nakon proglašenja, rečeno je Radiju 021 u Gradskoj izbornoj komisiji. Stranke imaju pravo još pet dana dodatnog roka da predaju imena odbornika, a ukoliko to ni do tada ne učine, Gradska izborna komisija će ih odrediti prema redosledu na listi.

Do sada su liste predali predstavnici Grupe građana "Maja Gojković" i koalicije Zajedno za Vojvodinu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.