Neven po prvi put na kioscima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2015, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Neven" po prvi put na kioscima

Na trafikama će se od ovog meseca naći još jedan časopis za sve generacije. Iako je namenjen najmlađima, kao i "Politikin zabavnik", dečiji list "Neven" privlači sve koji vole da zanimaju svoj mozak novim zagonetkama i poučnim tekstovima. Do sada je bio privilegija osnovaca, koji su ga kupovali putem školske pretplate, a sada je dostipan svima.

Od kada ga je 1880. osnovao Jovan Jovanović Zmaj, a obnovio 1979. Mika Antić, "Neven" je uspeo da održi kvalitet do danas. Još >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od prvog broja privlačio je pažnju svojim zanimljivim, aktuelnim i raznovrsnim temama i modernim izgledom.

"Prilagodili smo časopis interesovanjima današnje dece. Ponovo ćemo od ovog broja puštati postere koji su nekada bili popularni, a vidim da su i sada. Današnju decu najviše zanima muzika, moderna tehnologija, a vratićemo i rubriku svet kompjutera", rekla je urednica "Nevena" Jelena Dopuđ.

Osnovni cilj "Nevena" je da svojim tekstovima edukuje decu, pa tako ovaj list ima dva izdanja. "Mali neven" je namenjen uzrastu od prvog do četvrtog razreda, dok je "Neven" posvećen starijim osnovcima.

"Svaka tema u našem listu je vezana za predmetnu nastavu i deca na kreativan način dopunjuju svoje znanje koje uče u školi. Mi takođe teme biramo u saradnji sa decom putem naše stranice. Na Fejsbuku dostavljaju nam njihove ideje i želje koje mi pokušavamo u svakom broju da ispunimo", rekla je urednica "Malog Nevena" Ivana Đukić.

Dečiji mesečnik "Neven" našao se na trafikama širom Srbije od ovog meseca po ceni od 150 dinara, dok polugodišnja pretplata iznosi 600 dinara, a godišnja 1.200 dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dečiji list "Neven" ponovo u prodaji na kioscima

Izvor: Radio 021, 20.Apr.2015

Na trafikama će se od ovog meseca naći dečiji list "Neven"...Iako je namenjen najmlađima, kao i "Politikin zabavnik", dečiji list "Neven" privlači sve koji vole da zanimaju svoj mozak novim zagonetkama i poučnim tekstovima. Do sada je bio privilegija osnovaca, koji su ga kupovali putem školske...

Nastavak na Radio 021...

Učiteljice, sami ćemo kupiti "Neven"!

Izvor: Mondo, 21.Apr.2015, 10:31

Sećate li se učiteljice koja vam govori da pitate roditelje da li žele da vas pretplate na dečiji list "Neven"? Sada..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.