Neuspeo atentat na predsednika PO Zelenih?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2015, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neuspeo atentat na predsednika PO Zelenih?

Nepoznate osobe pokušale su da ubiju predsednika Pokrajinskog odbora Zelene ekološke partije "Zeleni" i zamenika predsednika Skupštine opštine Šid Dejana Bulatovića, saopštila je danas ta stranka.

Kako se navodi, juče oko 13 sati otpao je točak tokom vožnje sa Bulatovićevog privatnog automobila.

"Jasno se vidi da je neko odvrnuo šarafe sa točkova, a time i jasna namera o pokušaju atentata", smatraju u toj stranci.

Zeleni tvrde da Bulatović već >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tri meseca vodi jasnu stranačku kampanju za reforme u policiji i sudstvu i javno o tome govori, što je rezultovalo i promenama na čelu policije u Sremu i opštini Šid.

"Nakon pretnji upućenim telefonom, razbijanja stakala u strnačkim prostorijama i sada pokušajem atentata nad njim, jasno se vidi da se radi o klasičnom pokušaju sprečavanja političkog delovanja u pravcu demokratizacije i borbe za reforme u policiji i pravosudju", navodi se u saopštenju.

Zeleni su o ovom događaju obavestili policiju, tužilaštvo i diplomatsko-konzularna predstavništva u zemlji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.