Naoružajte se strpljenjem -  gužve na Batrovcima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Avg.2018, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naoružajte se strpljenjem - gužve na Batrovcima

Na GP Batrovci i ovog vikenda očekuju se duža zadržavanja za putnički saobraćaj. Danas su čekanja do sat vremena na izlazu dok je ulaz u našu zemlju prohodan i najduže se čeka do 15 minuta. Alternativni pravci su savet nadležnih. Na prelazu Šid drumski koji je jedan od alternativa za prelazak granice čekanja nisu duga. Na ulazu u zemlju se čeka do 5 minuta dok je na izlazu čekanje do sat vremena.

Međuzona puna i sporo kretanje vozila slika na prelazu Batrovci. Putnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << svesni da je čekanje neminovno u ovom periodu godine.

Razlog dužeg zadržavanja je u sporijoj kontroli pripadnika graničnih i carinskih službi na Bajakovu. Na našoj strani aktivirani su svi raspoloživi resursi kako bi se protok ubrzao ali tempo diktira isključivo suprotna strana.

Savet nadležnih je korišćenje alternativnih prelaza. Danas je i na GP Šidu jednom od alternativa čekanje do sat vremena, ali se menja iz sata u sat.

Čekanja na granici će potrajati do prve nedelje septembra kada se očekuje rasterećenje jer se letnja sezona tada polako privodi kraju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.