Najmlađi Novosađani kitili jelku na Trgu slobode

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Dec.2011, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najmlađi Novosađani kitili jelku na Trgu slobode

NOVI SAD -

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić, zajedno sa učenicima novosadskih osnovnih škola i decom iz vrtića PU Radosno detinjstvo kitio je jelku sa busenom, visoku 10 metara, koja je prvi put postavljena na Trgu slobode, kako bi prednovogodišnja atmosfera u gradu bila još svečanija i lepša.

"Već nekoliko dana u slavljeničkoj atmosferi i nizom manifestacija obeležavamo dolazak Nove godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Od Nacionalnog parka Fruška gora dobili smo ovu jelku sa busenom i pozvali smo naše najmlađe sugrađane da je zajedno kitimo", rekao je Pavličić.

Kako je dodao, namera je da kasnije jelku zasade negde u gradu, te je s tim u vezi pozvao Novosađane da predlože lokaciju.

"Cilj nam je da promovišemo jelke sa busenom, jer ima malo drveća u Novom Sadu, tako da na svaki način treba doprineti ozelenjavanju", rekao je gradonačelnik, poželevši najmlađima i svim Novosađanima mnogo zdravlja i sreće u 2012. godini.

Kićenje jelke na Trgu prošlo je uz puno dobre muzike i u dobrom raspoloženju, a najmlađi su se družili sa Deda Mrazom.

Od utorka, 20. januara, u periodu od 12 do 13 časova, radnici JKP Zelenilo biće na raspolaganju svima koji budu želeli da svoj ukras postave na jelku na Trgu, a građani svoje predloge mesta za sadnju jelke mogu poslati na imejl adresu pr@novisad.rs do 28. decembra, do 15 sati.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mališani kitili jelku na Trgu slobode

Izvor: Radio 021, 16.Dec.2011

Više desetina učenika novosadskih osnovnih škola i deca iz vrtića Radosnog detinjstva danas su u centru grada kitili jelku sa busenom, visoku 10 metara, koja je prvi put postavljena na Trgu slobode.

Nastavak na Radio 021...

DECA KITILA JELKU VISOKU DESET METARA

Izvor: Kurir, 16.Dec.2011

Učenici osnovnih škola i deca iz novosadskih vrtića kitili su jelku u društvu deda mrazova, a ubuduće će ukrase na jelku moći da postavljaju i građani..NOVI SAD - Učenici osnovnih škola i deca iz novosadskih vrtića kitili su na centralnom gradskom Trgu slobode novogodišnju jelku sa busenom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.