Nagrade vojvođanskim sportistima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Dec.2014, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrade vojvođanskim sportistima

Tradicionalne nagrade ,,Jovan Mikić Spartak’’ namenjene najboljim sportistima, klubovima i sportskim savezima na teritoriji Vojvodine dodeljene su danas u amfiteatru Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Novom Sadu.

Nagrada namenjene najboljem sportisti pripala je kajakašu Vladimiru Torubarovu, dok je u ženskoj konkurenciji ovo priznanje dodeljeno Nadi Matić iz stonoteniskog kluba invalida ,,Spin’’. Za najboljeg trenera proglašen je Lazar Greber, dok je priznanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << najboljem sudiji koje je dodeljeno prvi put osvojio fudbalski sudija Milorad Mažić.

Velimir Marjanović i Višnja Đorđić proglašeni su za najistaknutije sportske radnike, a sportski savez opštine Žitište i kuglaški klub ,,Pionir’’ najbolji su u kategoriji sportskih organizacija. Nagradu za vrhunsko sportsko dostignuće osvojio je kik bokser Miljan Vidović, a prizanje za životno delo u godini za nama je gimnastički trener Zoran Ivanović.

Prestižna priznanja koja nose ime legendarnog atletičara dodeljuju se još od 1967. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mažić među dobitnicima nagrade "Spartak"

Izvor: Radio 021, 15.Dec.2014

Tradicionalne nagrade "Jovan Mikić Spartak" namenjene najboljim sportistima, klubovima i sportskim savezima na teritoriji Vojvodine dodeljene su danas u amfiteatru Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje...Nagrade namenjene najboljem sportisti pripala je kajakašu Vladimiru Torubarovu, dok je u ženskoj...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.