Na bazenu u Rumi rashlađivalo se 24.000 posetilaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2018, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na bazenu u Rumi rashlađivalo se 24.000 posetilaca

Kupališna sezona na Gradskom bazenu u Rumi uskoro se završava, a kako saznajemo iz rumske Opštine ovu sezonu obeležilo je poslovanje u plusu. Uprkos velikom broju kišnih dana bazen je ugostio oko 24.000 posetilaca, a ukupan ostvareni prihod iznosi 6.624.100,00 dinara, što će biti dovoljno za pokrivanje svih rashoda.

Gradski bazen u Rumi u ovoj sezoni sa novim i upotpunjenim sadržajima bio je mesto relaksacije i zabave za sve generacije, a najmlađi su posebno uživali u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << školi plivanja.

Pored besplatne školice plivanja, za mališane je uređen i prostor pored bazena sa vrteškama i klackalicama, dok su oni stariji na ovom prostoru uživali u čak dva koncerta poznatih domaćih pevača.

Uprkos vremenu koje nije išlo na ruku kupališnoj sezoni i oko 20 kišnih dana, postignuti su i više nego zadovoljavajući rezultati.

Iako se bazen Borkovac zatvara krajem ove nedelje, nije prerano da već počnu planovi za narednu sezonu, a uz nešto više vrelih letnjih dana može se očekivati i da će veći broj posetilaca odlučiti da poseti baš ovo kupalište.

Na bazenu "Borkovac" u Rumi, po prvi put se organizuje besplatna škola plivanja, namenjena deci starijoj od četiri godine, kao i starijim neplivačima, u organizaciji Sportskog saveza i Opštine Ruma. Deca su pokazala veliko interesovanje, pa je brojka preko 300 polaznika prijatno iznenadila organizatore i trenere ove škole.

Gradski bazen u Rumi otvoren je pre mesec dana, a uprkos vremenu koje nije išlo na ruku kupališnoj sezoni postignuti su zadovoljavajući rezultati. Prihod koji je ostvaren na bazenu za svega 5 ili 6 kupališnih dana, kako saznajemo iz Opštine, već je dovoljan da se pokriju dosadašnji izdaci, tako da ne bi trebalo biti zabeleženog minusa kao u prethodne dve godine.

U vrelim danima, najviše uživaju Rumljani koji su redovni posetioci bazena. Kako kažu, tada im ni Sunce ne smeta, jer je voda najbolje rashlađenje, uz sav ostali sadržaj koji pruža izletište Borkovac, gde je hladovina najbolji saveznik

Noćno kupanje na bazenima "Borkovac" održaće se po prvi put ove letnje sezone, i to večeras od 21.00 sat pa sve do 1.00 sat posle ponoći, i u subotu 11. avgusta. Cena ulaznice je 200,00 dinara, a sve ljubitelje noćnog kupanja očekuje dobar provod, poručuju sa rumskih bazena.

Plivanje je za decu pre svega, zabava, ali ništa manje ni igra uz vrteške, klackalice, ili njihalice. Ako je suditi po dečijem osmehu, zadovoljstvo im je još veće, jer se sada bezbedno mogu igrati, da se ne povrede u slučaju eventualnog pada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.