Na Horgošu i Kelebiji velike gužve

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Dec.2012, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Horgošu i Kelebiji velike gužve

NOVI SAD -

Na graničnim prelazima i dalje velike gužve . Na Horgošu se na ulazak iz Mađarske u Srbiju čeka 5 sati ,a na Kelebiji 4 sata .

Razlog za ovako duga zadržavanja su ta što Mađarski carinici i dalje kontrolišu dokumenta ljudi koji rade u Evropskoj Uniji ,a nisu prijavili svoj boravak .

Na prelazu Batrovci iz Hrvatske , sinoć se čekalo gotovo 10 sati. Nešto kraća zadržavanja su na prelazima na jugu Srbije iz Makedonije i Bugarske.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Na Batrovcima, Horgošu i Kelebiji velike gužve

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Dec.2012

NOVI SAD -..Na graničnim prelazima i dalje velike gužve. Na Horgošu se na ulazak iz Mađarske u Srbiju čeka 5 sati, na Kelebiji 4 sata. Na Batrovcima se čeka čak sedam sati, a na prelazu Šid oko sat vremena. Na graničnim prelazima na jugu Srbije zadržavanja putničkih vozila su od 30 do 60 minuta...Intenzitet...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.