Na Horgošu i Batrovcima kamioni čekaju satima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2016, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Horgošu i Batrovcima kamioni čekaju satima

Na putevima u Srbiji danas se očekuje dobra vidljivost i prohodnost i umeren saobraćaj, dok kamioni na granici s Hrvatskom i Mađarskom čekaju po više sati, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

AMSS upozorava na oprez u vožnji jer je zbog jutarnjeg mraza moguća poledica, posebno na putevima u planinskim predelima gde su kolovozi još ponegde vlažni ili mokri.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične Policije na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dok se na teretnim terminalima na prelazu Batrovci i Horgoš čeka više sati.

Na ulazu u Hrvatsku zadržavanja su oko devet sati, a u Mađarsku teretna vozila čekaju oko šest sati.

Danas će se izvoditi radovi na auto-putu E-75 od 07.00 do 17.00, na deonici kod naplatne stanice Umčari, u oba smera. Saobraćaj će na oko 15 minuta biti zaustavljen oko 11.00 u smeru Beograd - Niš i oko 14.00 u smeru Niš - Beograd. Tokom radova saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Zbog radova na redovnom održavanju autoputa Beograd - Niš, do 29. februara saobraćaj će se od petlje Umčari do petlje Vodanj u smeru ka Nišu odvijati preticajnom trakom od 07.00 do 17.00 sati.

Zbog radova u zelenom pojasu na autoputu kroz Beograd, od petlje Dušanovac do petlje Lasta od 22.00 do 05.00 biće zatvorena preticajna saobraćajna traka u smeru od Beograda ka Nišu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.